Клюки от България 

Затънал до гуша! Сбъдна се най-големият кошмар на Асен Блатечки

Сбъдна се един от най-големите страхове за Асен Блатечки – липсата на стабилни доходи. Коронавирусът остави актьора с много сметки и почти никакви източници на доходи.

„Притеснявам се пандемията да не ме остави без работа. По време на карантината бях в истински ступор, чувствах безсилие. Аз винаги ще намеря какво да работя, ако трябва ще сменя попрището, но дано не се стига дотам“, сподели Асен в свое телевизионно интервю. От тази есен дъщеря му Катя вече е студентка в Лондон. Въпреки, че девойката си докарва някой лев като гримьор, по-голямата част от издръжката е поел татко й, пише „България днес“.

Блатечки се грижи и за сина си Борил, който е плод на любовта му с моделката Диляна Попова. Ето защо Асен не може да си позволи да остане „на сухо“. Актьорът и режисьор признава още, че за него децата му са на първо място и е готов на всичко за тях. „Бащинството ме направи много по-отговорен и грижовен. Това е да даваш грижа без да очакваш нищо в замяна“, казва Асен.

Той коментира и много актуалната в момента тема за еднополовите бракове. Лошото момче на БГ киното се оказа много толерантен. Актьорът е категоричен, че не дели хората и всеки сам избира как да живее живота си. „За еднополовите бракове съм, хората трябва да живеят свободно, не ги деля“, споделя той.

А само преди няколко дни Блатечки коментира и появилите се слухове, че с Диляна Попова са в трепетно очакване на второ дете. Актьорът категорично отрече с Попова да имат планове за второ дете. Двамата вече имат син Борил, който навърши 6 години преди няколко дни. „Борил вече е голямо момче, падна му предния зъб. Всички, а и той самият, казват, че е мое копие, но само външно. Той е изключително добро човече“, каза Блатечки в „Събуди се“.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 64 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook