Клюки от България 

Защо се е случил побоят над певеца Ивайло Колев?

Нападнатият певец Ивайло Колев отказва да даде показания в полицията.  Припомняме, че инцидентът стана в сряда, а заради случилото се певецът беше откаран в болница, а концертът му в столичен клуб беше отменен.

Полицията пристигнала на място след подаден сигнал за съседски спор. По време на свадата Колев бил ритан и удрян, съобщават от TrafficNews.

Нашумелият с участието си в музикалното риалити „Star Academу“ през 2005 г. изпълнител е бил нападнат пред блока в квартал „Овча купел”, където живее в апартамент на четвъртия етаж със своята съпруга рускиня.

Сигналът за нападението е подаден в 14:15 часа, а 16 минути по-късно на мястото е пристигнала линейка. Колев е заявил, че има световъртеж след като е бил ударен в главата. Медиците от Спешна помощ са имали съмнения за комоцио и са поискали да го откарат в болница, но Колев отказал.

Тумба нападна певеца Ивайло Колев! Той – в болница! Концертът – отменен

“Някакви непознати за входа хора са били. Имало е скандал, викове, после са повикали линейка”, разказаха пред TrafficNews съседи на Колев. Чичото на певеца е домоуправител, но в момента не беше в жилището си на шестия етаж. Хората от входа пък обясниха, че Иво е много усмихнат и отзивчив младеж и до момента не се е забърквал в скандали.

“Ужасно добър човек, спокоен и винаги ще помогне. Жената с която живее не е толкова общителна, но не знам дали говори български. Не мога да си представя кой може да го е направил”, коментираха съседите на певеца.

Засега самият Колев също отказва да коментира как се е стигнало до инцидента.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 28 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook