Клюки от света 

Защо Кейт Мидълтън носи годежния пръстен на Меган Маркъл?

Кейт Мидълтън се ожени преди почти 10 години, а на ръката й блестеше сапфирения пръстен на принцеса Даяна. Малцина обаче знаят, че това бижу не е било предвидено за нея, а за Меган Маркъл. Загадка обаче остава, как уникалния пръстен се оказва на нейната ръка. Или поне доскоро.

Малко след смъртта на принцеса Даяна синовете й са принудени да избират между бижутата, които майка им е получила през годините. Принц Уилям избира часовник, но Хари задържа годежния й пръстен, който баща му купува за над 28 000 лири. През годините той десетократно увеличава стойността си, а днес вероятно би струвал и милион.

Когата Уилям решава да предложи брак на Кейт, първата му идея е да избере някое от кралските бижута на баба си, или да поръча сам годежен пръстен за бъдещата кралица на страната. Но Хари го спира. И му предлага да поднесе на съпругата си годежния пръстен на майка си. „Тя би била щастлива, ако този пръстен бъде носен от бъдещата кралица на Англия. Не би ли било хубаво, ако и част от майка ни един ден се докосне до трона?“, пита Хари брат си. Всички знаят, че принц Уилям обещава на Даяна един ден да й върне титлите и короната. Когато тя се развежда с Чарлз, той й казва „Мамо, когато стана крал, ти отново ще бъдеш кралица. Аз ще те направя такава“, обещава малкият принц.

За съжаление Даяна умира твърде млада, при трагични обстоятелства. А принцовете Уилям и Хари се утешават със спомена за нея. Но когато настъпва моментът за Уилям, Хари настоява годежният пръстен на Даяна да бъде подарен на бъдещата кралица на Англия. Някои смятаха, че бижуто е прокълнато и заради него принцесата е починала. Кейт и Уилям обаче развенчават този мит. Вече 10 години те са все така влюбени и щастливи.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 35 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook