Клюки от България 

Защо Божана сменя настроенията си? Влязла в шоуто, за да се чисти от опиати като Жана Бергендорф

Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички във „ВИП Брадър” тази година. Тя сменя настроенията с едно мигване на очите и никой не знае дали след секунда ще бъде щастлива или ще заплаче, видя HotArena.

Според специалисти, това са типични симптоми на посткокаинова депресия. При дългогодишна употреба на наркотици, нервната система е напълно разбита.

Оказва се, че всичко това е типично за хората, свикнали с кокаина, когато решават да го спрат. Посткокаиновата депресия е характерна именно с честите смени в настроенията и помрачаването на съзнанието.

Знае се, че 29-годишната любител-готвачка е живяла години наред в Холандия – страна, която се слави с далеч по либерално отношение към наркотиците в сравнение с България, писа „Уикенд“.

Това я прави любима дестинация за много млади хора, пристрастени към силните усещания и нестандартните изживявания, каквато е самата Божана. Много от тях се местят в Холандия именно заради по-лесния достъп до наркотици.

Готвачката заминава там след като завършва средното си образование в София. В Амстердам учи и работи в кино индустрията. Средите, в които се движи, още повече улесняват достъпа до забранени вещества.

Говори се, че Божана е опитала от забранения плод в Холандия, след което продължила и у нас. Носят се легенди за купони, посипаси обилно с бял прах, за което обаче днес горчиво съжалявала. Една от идеите, с които влязла във „ВИП Брадър”, била да спре наркотиците и да се изчисти. Със същата надежда преди две години в къщата заживя и певицата Жана Бергендорф.

За разлика от Божана обаче, тя с охота разказваше за опита си с кокаина и ужасните последици, до които я е довел флиртът с него. Кулинарката от „Мастършеф” за момента не разкрива нищо подобно, но според специалистите начинът, по който се държи, издава, че при нея се повтаря историята на Жана.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 90 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook