Клюки от България 

Захари Бахаров лапнал 2 милиона от Националната лотария! Скоро ще остане без работа?

Захари Бахаров е най-големият печеливш от Националната лотария у нас, узна HotArena.

За близо четирите години, в които гологлавият актьор е лице на хазартната игра, сметката му е набъбнала с фантастичните 2 милиона лева, установи проучване на „Таблоид“.

В последните седмици се появи реалната възможност талантливият дългуч да остане без работа, ако предположените промени в Закона за хазарта бъдат приети от парламента. Според поправките категорично се забранява реклама на хазарт в праймтайма на телевизиите, което означава и че предаването на „Нова“ ще спре излъчването си. Това ще е сериозен удар за Захари, който получава по 10 000 лева на всяко излъчване. Сума, която се равнява на месечната заплата на цяла средна по размер театрална трупа.

След като записа 2-минутен клип в защита на игрите на късмета, който се върти по няколко пъти в най-скъпото рекламно време на основните телевизии, Бахаров бе тотално залят от вълната на омразата. Профилите му в социалните мрежи са засипани с обиди и клетви, че едва ли не актьорът е виновен за мизерията на българите от третата възраст и демографската криза у нас.

В знак на омерзение пък ядосани сноби връщат билети за постановките с негово участие в Народния театър.

„В шок съм от човешката злоба. Аз съм актьор, цял живот съм се опитвал да бъда професионалист. Роналд Рейгън навремето е рекламирал цигари, но никой не го е обвинявал, че иска да изтреби Америка с рак“, диви се на реакцията Захари. И отдавал атаките на завист към отличното заплащане, което си е издействал не с връзки,, а с талант и упоритост.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 1 415 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook