Клюки от България 

Забраниха на Мария да се омъжва (Вижте още)

Лелите на Азис забраниха на Мария да се омъжва. След Златка Райкова и Благой Георгиев поп фолк изпълнителката бе втората гостенка в онлайн предаването на Азис. Там Мария получи безплатно гледане на карти от една от лелите на Азис – леля Стефка. През последните месеци поп фолк изпълнителят се е заел по всякакъв начин да рекламира дейността на своите лели и така Мария имаше възможността да се възползва от услугите на леля Стефка.

„Мария, картите не са ти лоши, но си с лоша карма, защото имаш обърнато венчило“, каза леля Стефка на поп фолк изпълнителката. „Да, знам, че не трябва да подписвам Подпиша ли, аз дето най си падам по сватбите, всичко ми се разваля“, потвърди думите на леля Стефка певицата. Припомняме, че зад гърба си тя има два развода. Леля Стефка бе категорична, че дори и да заживее с някой на Мария „не й трябва сватба“. „Ще има трето венчило, но не трябва да подписваш“, още веднъж подчерта лелята на Азис.

„Защото съдбата още от първия брак ти е тръгнала наобратно. При теб връзката започва много добре. След това от нищо започва нещо. Нещата идват по-скоро от твоя страна, защото проявяваш ревност. Подлудяваш ги с ревността си и затова стигаш дотук“, врачува леля Стефка. „Независимо от това ти си жена – търсеща, рядко се спираш на човек. При двата случая нещата изведнъж са се преобърнали“, казва леля Стефка за два брака на Мария, които са приключили с развод.

Леля Стефка говори и за дъщерята на Мария – Марая. „Детето е стресирано. Дръж я много строго за училище. Много е умна, но е мързелива. Започнала е пубертета и внимавай с нея“, предупреди Стефка поп фолк изпълнителката. Но предвиди много хубаво бъдеще за Марая.

За мъжа до Мария леля Стефка разкри, че е кестеняв, което поп фолк изпълнителката потвърди, както и че е по-млад от нея. „Не е лошо момче. Ти си лошата. Дразниш положението“, предупреди леля Стефка, а Мария не отрече и дори каза, че е много ревнива. „Ако държиш на него, няма да сгрешиш, но недей да бързаш. Не подписвай брак, за да не развалиш пак нещата“, врачува още леля Стефка на певицата.

Тя също така предупреди Мария да се пази от „черна колежка“, от която получава много негативна енергия. „Завистта от нейна страна е много голяма“, допълни леля Стефка.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 84 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook