Клюки от България 

За какво Гущеров даде на Мария 17 бона, след като са разделени?

Христиан Гущеров плаща развода си с Мара Отварачката, като й подарява почивки и круизи на екзотични места. Юридически раздялата между двамата още не е станала факт, но бизнесменът е решил да смири устрема на все още официалната си половинка, като й подари преживявания из Бахамите и други части от Карибите, пише в. Телеграф.

Според колежки на Мария, която продължава да е от най-вървежните фолкпевици, тя е прибрала от Гущеров поне 17 бона за круиза до Бахамите. 12 е струвала самата почивка, а 5 бона били джобните й пари.

Всъщност певицата искала повече за из път и отмора, но засега минала само с тези и с обещанието, че после ще има още. Мария е всепризната майсторка да измъква бакшиши по време на участията си.

Предполага се, че и сега е действала по подобен начин и Гущеров, за да я смири, й дал 5 бона джобни. Тя е на Бахамите с щерка си Марая, която, въпреки че не е дете на Гущеров, той си я има като своя дъщеря. Мара Отварачката си била взела на Карибите и флашка с неини песни. Като излизала в чужбина, тя винаги си я носела за всеки случай.

Смятала, че трябва да й потрябва и някой да се позаинтересува от творчеството й в музикален аспект.

В същото време Гущеров и настоящата му изгора – Гонзовица, както викат на плеймейтката Светлана Василева, са на почивка из Централна Европа.

Идеята им бе да се срещнат с Добромир Гущеров, бащата на Христиан, който не искаше и да чуе за Гонзовица. Засега не е ясно дали това е станало и дали бащата е дал одобрението за тази връзка на сина си.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 736 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook