Клюки от България 

Юристът, стрелял по Люси Иларионов, бил син на…

Юристът, стрелял по автомобила на режисьора Люси Иларионов, бил син на полицай. Този слух се носи из Велико Търново, където се говори, че таткото на Атанас Мандичев е на „ти“ със службите. Неслучайно според Иларионов има опит за потулване на случая и от полицията омаловажават зрелищния екшън, пише „Галерия“. Инцидентът се случва на пътя за София, след изхода на Велико Търново.

До агресията се стига, след като Люси Иларионов свирнал с клаксона на другия шофьор заради опасно шофиране и говорене по телефона. Това вбесило водача, който започнал да псува, да показва неприлични жестове и да хвърля бирени бутилки по колата на режисьора.

В един момент агресорът извадил газов пистолет и започнал да стреля. Приятелката на Иларионов – певицата Ани Хоанг, която пътувала с него, заснела част от инцидента с телефона си, както и регистрационния номер на автомобила.

Оказало се, че водачът е Атанас Мандичев – студент по „Право“, работещ в една от известните кантори във Велико Търново.

„Хулиганство на пътя” – така в бюлетина на МВР описаха инцидента, при който 27-годишен юрист стреля с газов пистолет по автомобила на режисьора и го замеря с бутилки.

Униформените дори предупредили Иларионов да не раздухва случая.

„По някакъв начин аз виждам, че искат това да се потули и че не се действа по начина, по който трябва да се действа“, възмути се режисьорът пред медиите.

Най-фрапиращото било, че след стрелбата Мандичев отрекъл да притежава пистолет пред униформените. Такова не било открито и в автомобила му. Въпреки че в последствие се установява, че юристът има разрешително за оръжие, не е направена експертиза дали скоро е стреляно с него.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 946 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook