Клюки от България 

ЯКА САПУНКА: Мъжът на Отварачката се върна при жена си! Гущерова: С Християн сме зад Мария и я подкрепяме!

Мъжът на попфолк певицата Мария се е върнал при бившата си жена си Вая, научи „България Днес“. Мирослав Соколов остава под домашен арест, който той ще обжалва следващата седмица пред Софийския градски съд.

Мирослав остави бившата си жена преди две години, в началото на връзката си с Мария. Вая и Мирослав имат две деца. „Мирослав е перфектният баща, не мога да кажа една лоша дума за него. Грижи се за нас, за мен и децата. Но едва ли това е любов между Мария и мъжа ми, не знам точно какви са им отношенията и не знам докъде ще стигнат.“ Това сподели красивата Вая.

Докато Мирослав живеел с Мария, двете им деца са обгрижвани от Вая, като от време на време се виждали и с дъщерята на певицата – Марая. Тримата се забавлявали чудесно и били в отлични отношения.

Според Вая връзката между Мария и Мирослав не била любов, а по-скоро увлечение, което нямало как да се обясни с думи.

„Живея затворено, само децата ми са важни в момента. Не искам да коментирам поведението на Мирослав. Любовта им ми дойде като гръм от ясно небе. Но пък той никога не ни изостави“, категорична е Вая.

На нея нито веднъж не й е минавала мисълта за отмъщение.

„В крайна сметка певицата е известна и може би мъжкото му его го заслепи. Но винаги идва Видовден. Накрая ще разбере кой всъщност истински го обича“, сподели ни преди време Вая.

Нещата май отиват точно в тази посока, след като любовта между фолкпевицата и Мирослав завърши в съда след обвинения в побой. Мария подава сигнал срещу половинката си в Четвърто районно управление за нанесен побой. Ченгетата пристигат на секундата, тъй като домашното насилие се разиграва в апартамента на Мара в столичния кв. „Лозенец“, който е близо до управлението.

Според близки до Мария побоят е станал на 21 март в апартамента им в София след спор, който бил провокиран от силната ревност на Мирослав Соколов. Той си изпуснал нервите и посегнал на изпълнителката. Мария подала сигнал в полицията, а след това си извадила медицинско.

Пред униформените, пристигнали на сигнала от певицата, тя разказала, че и друг път ревнивият й съпруг й е посягал.

Мирослав бе задържан за срок до 72 часа и вече е освободен под домашен арест. Мария иска обезщетение за причинени неимуществени вреди.

Соколов не е осъждан и няма криминални регистрации. Той също има две деца и бивша съпруга на име Вая. Пред „България Днес“ ексжената на бизнесмена твърди, че той никога не й е посягал, но че е чувала, че е правил така с Мария от свои приятелки, засичали влюбените в различни заведения.

Според други близки на певицата тя предпочитала в интимния си живот по-грубия секс и е възможно съпрузите да са прекалили с ласките, особено ако те са били полети с алкохол.

Любовта между Мария и по-младия от нея Мирослав е на приливи и отливи според близките им. Този път обаче изпълнителката е решила да сложи край на брака си, както и спомена в един от последните си постове в инстаграм.

„Много неща са зад гърба ми, с които съм горда. За други нямам място в сърцето и не си ги спомням“, сподели с феновете миньончето.

За връзката между Мирослав Соколов и Мария първи писа „България Днес“ след техни общи снимки. Самата Мария си призна пред вестника, че е „намерила“ мъжа на живота си и е по-влюбена от всякога. На сватбата си през 2021 г. двамата си обещаха „любов до края на живота“.

Изпълнителката на „Всичко е платено“ дълго време след това споделяше, че всичко с Миро е изключително спокойно и е щастлива с него. Мария дори обясни, че дълги години е живяла в лишения и най-сетне е намерила любовта, която я окрилява и удовлетворява всичките й капризи. Дали е дошъл краят на приказката, предстои да разберем.

Междувременно Светлана Гущерова, съпруга на бившия ѝ мъж Гущеров, в интервю заяви , че с Християн са зад Мария и ще ѝ окажат подкрепа при нужда.

Източник: hotarena.bg

Facebook коментари
(Visited 91 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook