Риалити 

Всичко ли е нагласено? Вижте връзкарите в „Игри на волята“

Да влезеш в „Игри на волята“ май не е достатъчно само да си издръжлив, силен физически, да грабнеш аудиторията, а трябва и още нещо – силен гръб.

Връзкари ли са повечето от участниците в „Игри на волята“? Този въпрос занимава феновете на формата, след като Иван Рълев хвърли бомбата, че се познава в реалния живот с бившия си съпленник Цветомир. Двамата се готвят дълги години заедно за шоуто, призна още младият зъботехник. Със сигурност в тренировките се включва и братът на Иван, който е в племето на „Изгонените“.

По-наблюдателните в социалните мрежи веднага разкриха, че въпросният Цецо, който вече е част от „Амазонките“, е засичан редовно с бивш участник в „Игрите“ – Борис Налбантов, или Боби. Двамата качвали редовно сторита, което надява на мисълта, че са верни другари.

„Може би им е ударил едно рамо пред продукцията и така са влезли“, коментират запалените почитатели на шоуто.

Думите им се засилват и от факта, че куп участници от предни сезони празнуват рождения ден на Рълев, който бе в понеделник. На партито, на което всички изгледаха първия епизод на седмицата, са сребърният медалист от миналия сезон Филип, както и други от участниците от 2022 година – Аспарух, Ники Чакалов.

„Няма откъде да се познават, че чак да се канят на лични празници, освен ако не са приятели“, коментират в най-голямата група в социалната мрежа феновете на любимото шоу. За друг от участниците – Мартин, пък се знае, че е набутан в продукцията от бившата си половинка Емануела. Фолкдивата още през миналата година се похвали, че е уредила ексгаджето си за шоуто, тъй като Елвиса бил страшен фен на формата, припомня „България днес“.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 66 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook