Клюки от България 

Врачки отлагат албума на Лили Иванова за 2020 година! Не било добре да го пуска преди юбилея

Като Телез по западния зодиак и Заек по източно-азиатския, тя избрала най-добрата тактика да отложи проекта за по-добри астрологични времена. Врачките й казали, че няма да е добре да издава сега цял голям албум, а по-добре да изчака или за края на 2019-а, или още по-добре за през 2020 г.

Първоначално легендата имала намерение още през официално юбилейната за нея 2019 г. да издаде новия си проект. Феновете й бяха убедени, че тя ще го пусне навръх 80-годишния си юбилей, който навършва на 24 април. Това обаче няма да се случи.

Последният й албум бе без име и излезе през 2017 г., като се продаваше в популярна верига магазини за хранителни и домакински стоки, писа „Телеграф“.

Миналата година естрадната легенда записа три песни, които представи на концерта си в НДК. Това са „Мигът на любовта“ по музика на Веселин Веселинов – Еко и текст на Иван Тенев и с участието на аржентинския изпълнител бандонеон Жилберто Перейра, „Бурната река“ по музика на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров, „Главна роля“ по музика на Артур Недосян и текст на Иван Тенев. И трите композиции са аранжирани от Ангел Дюлгеров.

Очакванията бяха, че тези песни ще влязат в новия албум на звездата. Това засега обаче не се случи. През януари тя влязла в студиото да ги презаписва, тъй като не била доволна от миналогодишните версии.

Източник: hot

Facebook коментари
(Visited 32 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook