Горещо 

Водеща банка съди Жана Бергендорф, която не си връща кредита!

Водеща българска банка е завела дело срещу певицата Жана Бергендорф, съобщава в. „Телеграф“. Звездата на „Евровизия“ е изтеглила кредит от 4000 лева и не си го връща. Затова от финансовата институция са били принудени да си потърсят парите по съдебен път.

Жалбата им е депозирана на 30 януари, ден по-късно е образувано и самото дело и предстои насрочване на първото заседание. Към четирите бона има натрупана и лихва, затова от банката са поискали заповед за изпълнителен лист срещу певицата длъжник по договора за кредит.

33-годишната изпълнителка на хита „Самурай“ е закъсала сериозно с парите след участието си на най-стария песенен конкурс в Европа. Светски сайтове пишат, че дори наскоро е поискала заем от 60 лева от майка си, за да си плати тока, иначе енергото щяло да й дръпне шалтера и да остане на тъмно и студено с 8-годишния си син Леон посред зимата. Тя няма никакви участия в последно време и това я лишава от всякакви доходи, а проблемите я връхлитат един след друг.

Преди малко повече от година Жана бе осъдена от фирма за бърз кредит. Тя бе изтеглила 2000 лева и за една календарна година бе натрупала още 500 лева лихви. Принудила се да прибегне до тази услуга през декември 2016 г., тъй като я притискали да плати административната глоба по предишното дело, на което беше осъдена.

През април същата година тя предизвика катастрофа на централния столичен булевард след употреба на наркотици. Затворът й се размина и остана само паричната глоба и отнемане на шофьорската книжка.

Паралелно с това Бергендорф води дело и с бившия си приятел – стриптийзьора Леандър Франсиско Янес, който се жали, че тя системно го е биела. Статусът на делото към момента е „без движение“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 38 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook