Клюки от България 

Внучката на Тодор Колев Теодора Кулева каза заветното „да“

Внучката на Тодор Колев Теодора Кулева каза заветното „да“ на своя любим. „Щастлива съм, щастлива, обичам, благодаря!“, с тези думи Теодора изрази радостта си от сключването на брак с мъжа на живота си Джоузеф Гуд, пише „България днес“. В последните пет месеца той постоянно е до нея.

„Първо бяхме приятели, после често-често отскачах да го видя до Лондон и сега ето ни, вече сме мъж и жена. Мисля, че намерих любовта“, споделя Теодора. Преди време тя сподели също, че е скъсала с дългогодишния си приятел Ервин Иванов, защото е много ревнив. Теодора не очаквала, че ще срещне любовта почти веднага след раздялата.

„Така е, Ервин е с турско потекло и когато заживяхме заедно, нещата доста се промениха. Все пак в моята професия на актриса се налага да се целувам с други хора, да пътувам много и да отсъствам, а това на него не му харесваше. Той искаше жена, която да си седи вкъщи. Сега е различно, намерих човека, който ме подкрепя, и искам деца от него, разбира се, не веднага“, смее се актрисата.

Родителите на Теодора също са много щастливи, че е намерила правилния мъж за себе си. „Сватба ще има, но през лятото и в България. Така ще зарадвам и всичките си приятели тук“, споделя още внучката на Тодор Колев. Засега двамата с Джоузеф Гуд са подписали само в гражданското, а свидетели на вричането им във вечна вярност един на друг били само няколко техни близки приятели.

Талантливата актриса стана известна на българската публика покрай ролята си на д-р Войнова в хитовия медицински сериал „Откраднат живот“. Преди време Теодора сподели, че ходи на всички кастинги, защото „не сме Холивуд, за да си избира“. Внучката на Тодор Колев има и много успешни роли в театъра, но на сърце са й „филмовите ленти“.

„Това е, което много ме вълнува. Голямата ми любов е киното, после театърът…“, разкрива щастливо омъжената актриса.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 128 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook