Клюки от света 

Внимание, спойлер! Епичен финал на „Игра на тронове“

Бъдещето на Вестерос вече е ясно, съдбата на майката на дракони също е решена. Последната серия на епичната сага бе излъчена вчера по НВО. Сюжета се разви по най-изненадващ начин и сложи на железния трон най-неочаквания човек.

След като Денерис изпепели Кралски чертог в серията от миналата седмица, изникна въпросът дали тя най-накрая ще седне на Железния трон. Това не се случи, а на трона най-неочаквано седна Бран Старк. Управлението на Денерис завърши преди да е започнало, след като бе убита от Джон Сноу по време на страстна целувка.

”Ти си моята кралица, сега и винаги”, казва Джон преди да забие нож в сърцето й. Драконът Дрогон пък разтопява железния трон след смъртта на Дани. Мъртвото тяло на кралицата е отнесено от дракона. Тирион, който меко казано е разочарован от поведението на драконовата кралица, хвърля значката си на ръка на кралицата.

По-късно в серията той предлага Бран Старк за владетел на 7-те кралства. Санса обявява, че Северът ще остане независимо кралство, каквото е било преди много години. В крайна сметка Бран е избран за цар на вече 6-те кралства.

Тирион е показан за ръка на краля. Джон Сноу пък се завръща в Нощния страж, където отново е заедно със своето вълчище Дух. Санса получава корона и е призната от народа за кралица на севера. Последната серия не мина без гафове!

След като в един от последните излъчени епизоди се появи чаша с кафе на известна верига, във финалната серия се появи и бутилка с минерална вода. Тя се забелязва до крака на Самуел Тарли.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 15 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook