Клюки от България 

Владо Въргала стана нов човек

Някогашният кукувец Владо Въргала се отказа от вредния навик. Силвия, бившата съпруга на Владо Въргала, трябва много да завижда на новата му изгора – пише в. „Уикенд“. Някогашният кукувец не жали средства и усилия за актуалната си половинка Тезджан Ферад и си я гледа като писано яйце – коментира изданието.

Онзи ден комикът излезе рано-рано от къщи, за да купи закуска за любимата Джани. Той взе топли гьозлемета от близката баничарница, а после се отби и през павилион за цигари. В магазинчето 51-годишният талант напазарува 5 кутии дамски папироси за приятелката си, която също като него е актриса. Самият Влади Въргала отдавна не пуши, но няма против гаджето му да пафка.

Любовта му с Тезджан, зародила се преди няколко години на репетициите за пиесата „Червената или черната“, се оказа доста облагородяваща за победителя от „ВИП Брадър 2014“. Изпълнен с топли чувства към госпожица Ферад, Влади се пребори с големия си порок – алкохола, спря цигарите, подстрига се и започна да ходи гладко избръснат. А най-хубавото от всичко е, че се върна вдъхновението му и сега той пак ражда и реализира идеи за творчески проекти.

„Джани ме реновира“ – дава си сметка и самият Въргал.

Тезджан също получава вдъхновение покрай Владо. За 50-ата му годишнина миналата година тя му подари специално видео, в която изпълнява авторска песен, инспирирана от любимия филм на Карамфилов.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 75 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook