Клюки от България 

Вижте защо шеф Петров претрепа рок легендата Милена и аверката ѝ

Рок лъвицата Милева Славова направи нова порция разкрития за кошмарната катастрофа, която преживя заради шеф Петров.

„Катастрофирахме при Южния парк. Колите бяха спрели на светофара, не знам какво направи шеф Петров, но така ни удари, че ние се ударихме в предната кола“, разкри по-рано днес Милева.

Припомняме, че вчера малко след цялата патаклама известният готвач изригна с доста гневен пост в личния си фейсбук профил, където не само попари певицата за случилото се, но и подпука и скандалната Мис България Тамара Георгиева.

Все още не се знае чия точно е вината за патакламата, при която Милева и аверката й пострадаха, но по разказите на рок легендата готвачът ги е надънил отзад с джиха си кайен. Интересно е, че в личния си фейсбук профил шеф Петров е качил още на 25 януари какви ги върши в колата си, докато шофира.

От видеото се вижда как той пее песен, докато шофира. А като коментар към поста си е написал:

„Влизам в Музиката – не издържам! За участия на 0878 444 474 😉 имам приятел(ka) за дует, татуирани Granny,s на мивката обрани в ръце с тигани мойте меломани….., , бек вокали, котки клетки, по споразумение. Ставам Комерсиален!“. Дали това е причината да се разсея и в инцидента със Славова все още не е ясно.

Източник: Blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 570 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook