Lifestyle 

Вижте за колко се продава фамозната къща от „Пътят на честта“

От три месеца зрителите на сериала „Пътят на честта” по Нова телевизия се питат на кого е баровското имение, в което мафиотът Киро Християнина се шири. Тези дни имотът бе обявен за продажба от брокери на агенция за луксозни имоти, видя „Уикенд”. 2-етажният дом от 470 кв.м се простира на терен от 1000 кв. м и се продава за респектиращата сума от 949 000 евро.

Екипът на сериала наел за снимките просторната смарт къща на ул. „Върбинка” край Панчарево. След като първите 55 епизода били заснети, тя била обявена от собствениците си за продан. Къщата разполагала с 4 бани и 4 спални, но само една от спалните била използвана за снимачен терен. Именно в нея били заснети секс сцените на героя на Веселин Плачков с наркоманката Бианка, психарката Стела и бизнес дамата Жаклин.

„Представяме не просто къща, а дом от бъдещето, подчинен на минимализма и добрия вкус. Съчетаването на естествените материали и изобилието от целодневна естествена светлина, благодарение на огромните прозорци, е сигурен знак за вашата пълноценна почивка и комфорт.
С мисъл за природата е създаден цялостния облик на имота. Философията, на която се подчиняват знаковите детайли са жизнено важни и незаменими за един хармоничен начин на живот. Ето защо Фън Шуй изкуството е сред основните вдъхновители за осъществяването на този съвършен интериор”, рекламират скъпарския имот брокерите.

Той разполага с модерата технология „Умен дом”, чрез която само с един клик системите в къщата могат да се управляват от разстояние. Тя позволява множество функции като отопление, осветление, поливна система и камери за видеонаблюдение да бъдат управлявани през телефона.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 108 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook