Клюки от България 

Вижте в какво се превърна Джулиана Гани на погачата на бебето си СНИМКИ

Джулиана Гани направи ефектна погача на малкото си момченце, а снимките от партито предизвикаха доста вълнения сред последователите й в социалните мрежи.

Плеймейтката и любимият й Илиян Найденов са родители от 40 дни и по всичко изглежда, че нямат търпение да го покажат и да го споделят с целия свят. И какъв по-подходящ момент от първото значимо събитие за техния наследник.

Темата на партито е била „Семейство Флинстоун“, като на ритуала по традиция таткото не е присъствал, но пък той не пропусна да сподели любопитен кадър във виртуалното пространство.

„Чух, че било много яко, но не видях, защото ме изгониха. Имал си 20 орисници, подаръци ритуали“, пише Илиян и допълва, че с бащите пили кафе от автомата до кръстовището.

Самото тържество, по думите на Джулката, е било забавно, щуро и красиво. Заглавната снимка на поредицата от кадрите е момент, в който Джулката се е надвесила над сина.

Тази снимка провокира поредица от коментари, на които се наложи да отговаря. „Ще помоля комплексари, извратеняци и тесногръди хора да не оскверняват публикацията ми“, обърна се към критикуващите Джулката.

Джулиана Гани стана майка навръх Нова година. Новината съобщи няколко дни, след раждането на бебчето. По време на изписването от болницата Алекс Петканова, която беше там, издаде, че момченцето е кръстено Давид.

Припомняме, че новината за бременността на Джулиана Гани стана факт по време на участието ѝ в „Маскираният певец“ по Нова телевизия, където стана ясно, че в продължение на 7 месеца е успяла да скрие този вълнуващ факт от личния си живот.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 45 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook