Клюки от България 

Вижте порасналата дъщеря на Чочо Попйорданов (Снимки)

Малко преди да издъхне, Чочо Попйорданов осинови момиченце заедно с любимата си Даниела. Даниела, вдовицата на големия актьор Чочо Попйорданов, е убедена, че съществува прераждане. Тя е на мнение, че тяхната осиновена дъщеричка Екатерина, прилича на покойния си баща.

Момиченцето не успя да се порадва на бащина ласка, защото Чочо издъхна внезапно. Това се случи няколко месеца преди официално двамата с Даниела да вземат детето у дома. Но момиченцето обича татко си и не спира да говори за него. Интересното е, че Катя също проявява талант на актриса.

Тя е неразделна с дъщерята на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева – София. Двете момиченца са връстнички и очевидно продължават дружбата на своите известни бащи, които приживе бяха изключително близки приятели.

Даниела прави и невъзможното на Екатерина да не ѝ липсва нищо и да има пълноценно детство. Това лято двете бяха няколко пъти на море. На една от ваканциите те бяха именно с Алекс Сърчаджиева и София.

Екатерина все още носи фамилията на своята майка. Три години Даниелва се бори с институциите момиченцето да вземе презимето и фамилията на прочутия си татко. Тя и Чочо бяха одобрени за родители на малкото момиченце буквално дни, преди дъщеричката му да прекрачи прага на дома му. Даниела му все пак получи попечителство над нея.

Но тъй като нямаше брак с актьора, малката няма право да носи името на осиновителя си. Без неговия подпис малката Катя няма как да стане Екатерина Петрова Попйорданова, пише Ретро.бг.

Facebook коментари
(Visited 1 653 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook