Клюки от България 

Вижте какво прави Ники Илиев в пълна изолация

От две седмици актьорът Ники Илиев е в пълна изолация от света. Всички очакваха от него, че ще използва това време за създаването на сценарии за следващ филм, но той не го направи.

Вместо това издаде с каква дейсност се занимава. Изолацията и стоенето вкъщи пробудили в него неистово желание да се освободи от неща, които през годините е трупал.

Ники решил да разчисти гардероба си, в който от години прибавя различни парцали. Голяма част от тях не е обличал от дълго време. Отлагал този момент с изхвърлянето, защото му било жал.

Наскоро научил за една нова инициатива на известна верига магазини за дрехи втора употреба – „Дрехите не са боклук“, която помага на Фондация „Една от 8“ и на жените с рак на гърдата в България. „А моят призив – не изхвърляйте ненужните дрехи, обувки и всякакъв текстил! Запазете ги, а когато можем да излизаме спокойно, ги занесете в пунктовете в най-близката до вас Мания“, пише Ники.

Той публикува и снимка, на която се виждат две купчини с ненужни дрешки, които ще отидат за една добра кауза. А Ники ще освободи пространство в гардероба си и след изолацията спокойно ще може да отиде на пазар, за да се обзаведе с нови колекции.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 17 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook