Lifestyle 

Вижте каква красавица е станала дъщерята на Марта Вачкова!

По Великден звездите са усмихнати и щедри откъм споделяне на лично щастие. Именно това изразява публично и Мартина Вачкова, която с удоволствие споделя щастието си в моментите, когато е заедно с дъщеря си Рада.

Актрисата, която в момента гледаме в хитовия медицински сериал „Откраднат живот”, буквално сияе от снимката, на която е в компанията на най-скъпото си същество. Двете са се снимали навръх Великден, а от кадъра ясно си личи колко се е разхубавила младата наследничка.

Но за разлика от връстничките си, които със сигурност отделят добро количество часове на седмица в полагане на грижи за външния вид, Рада бяга от суетата.

Преди три години, когато имаше абитуриентски бал дори, Рада изобщо не бе в настроение да се кипри за важния ден. Тогава дори Мартина Вачкова призна, че едва е успяла да убеди детето си да облече рокля. Рада отказала да сложи и каквито и да е било бижута и грим, за прическа да не говорим.

Днес обаче, както е видно, Рада става все по-голяма красавица – при това напълно естествена. И за радост на известната си майка – с огромно желание да се образова добре в чужбина.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 260 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook