Риалити 

Вижте как реагира Ива Екимова, след като Дара се появи в „Маскираният певец“

Дъщерята на Ива Екимова – Дара, й докара истинска еуфория и я накара да се чувства горда майка на едно успешно момиче.

В последния епизод на „Мскираният певец“ се завърна една от миналогодишните маски – тази на Принцесата, под която се криеше Алисия. Този път костюмът бе представен от Дара Екимова, а брилянтното й изпълнение накара панелистите да се изправят на крака, но никой не позна самоличността й.

Известната пиарка гледала вечерта шоуто в приятелска компания. Една от нейните приятелки знаела за участието на Дара, която й заръчала да снима майка й, за да види нейната реакция.

Това е може би първата тв изява на Дара, която не е съгласувана с майка й. Младата певица е спазила уговорката с продуцентите да пази в пълна тайна участието си и е решила да изненада своята майка.

Виждаме на видео как реагира Ива, когато Дара сваля маската и се разкрива пред публиката. Екимова изпада в екстаз и скача от радост почти до тавана. В социалните мрежи всички коментари за изпълнението на Дара са положителни, с което тя си спечели още верни почитатели и със сигурност нейният баща, който е на небето, е много горд с таланта да своето момиче.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 50 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook