Клюки от България 

Вижте как е изглеждал Сами Хоссни преди да се превърне в секссимвол СНИМКА

Риалити звездата от „Фермата“ Сами Хоссни буди възхищение със своето перфектно телосложение. Вечно усмихнатият Сами непрекъснато пуска мотивиращи видеа и снимки, с които се надява да вдъхне увереност на млади момчета и да последват примера му.

И той най-добре знае как се постигат такива резултати, тъй като преди не е бил такъв. Като доста хилаво дете се славел преди години, но в един момент е осъзнал, че иска да харесва образа си в огледалото и се е захванал сериозно в постигането на тази цел.

„Свалянето и качването на килограми е въпрос на адаптация. И за да преминеш през този процес, тялото ти трябва да е под някаква форма на стрес. Tова е единственият начин да се промениш към по – добро. Но добрата новина е, че можеш да го направиш. Можеш да постигнеш ВСИЧКО. КОЕТО. ПОЖЕЛАЕШ. Магията се крие в постоянството“, надъхва той в социалните мрежи.

Без скрупули и излишна суета, Сами показа как е изглеждал преди осъзнаването за нещо по-добро. Снимките нахъсват младите момчета, които тайно си мечтаят да бъдат като мускулестите мъжаги, но не не вярват в собствените си способности. Като за начало, на Инстаграм профила на Сами има много тренировки в домашни условия, с които може да започне всеки да сбъдва мечтата си.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 9 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook