Клюки от България 

Венета Райкова раздала тайно 200 бона на болни и бедни

Близо 200 000 лева е раздала на бедни болни хора водещата на „Папараци“ Венета Райкова, научи HotArena.

В продължение на повече от 25 години, водещата отделяла 10% от всичките си доходи за благотворителност – факт, който разкрива само пред най-близките си хора. Звездата твърдо вярвала, че не само във физиката, но и в живота всяко действие има равно противодействие и че за да получиш трябва да дадеш.

Именно затова още като прохождала в професията, решила да отделя 10% от месечната си заплата за хора, които имат нужда от помощ. Вместо да ги носи в църквата Венета започнала да насочва средствата директно към нуждаещите се, за да няма злоупотреби.

Според източници на „Уикенд“ Венета имала сериозен принос в събирането на средства за хранителната банка, създадена от Стефан Чолаков.

Не се знае точно колко пари е раздала Райкова през годините, но груби сметки показват, че трябва да са се натрупали около 200 хиляди лева. Водещата е убедена, че да разказва за даренията си е все едно да си прави реклама с чуждата болка. Именно затова влезе и във война с Черната Златка, която събираше средства за болно момиче.

„След като иска да събере пари за това момиче, да даде нещо от себе си“, избухна тогава Венета.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 67 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook