Клюки от България 

Венета Райкова прикова вниманието със секс признание и призна, че корекциите и са…

След като миналата седмица новината, че Венета Райкова си е направила нова корекция – в случая на носа, обиколи публичното пространство, ето, че е факт и нейната реакция.

В профила си в социалните мрежи тв водещата тушира всички слухове за новото си разкрасяване, като качи видео от 1993 г., чиято цел е да потвърди думите й, че в лицето й промяна няма. А също и в тялото. Дали действително е така обаче, оставяме на вас да прецените.

„Нямам операция на носа. Ето ви кадри от 1993 г. взети от архива на БНТ, където започнах работа на Коледа 1991 г. 30 години съм на екран с малки прекъсвания и когато му дойде времето отново ще ме гледате по телевизията, почти целия ми живот е минал пред очите ви. Нямам нито една операция по тялото и лицето си.

От 2017 г. си слагам по веднъж в годината ботокс в челото и правя устни, но имам много бърз метаболизъм и след два месеца всичко се разгражда и изчезва. За блясъкът в очите и щастливото излъчване допринасят положителните емоции и вътрешния мир, който постигнах, качествена храна и сън, и разбира се отличен секс без компромиси с красиви вдъхновители на книгите ми, от които се зареждам с много енергия.

Съветвам ви да си обърнете внимание на себе си, вместо да губите времето си да се занимавате с мен, осигурете си положителни емоции, идва най-вълшебното време – Коледа, бъдете здрави и щастливи“, пише Райкова.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 47 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook