Клюки от България 

Вдовицата на Ласкин свали траура, ухили за селфи с охранител

Алекс Сърчаджиева е напът да превъзмогне мъката по своя без време отишъл си съпруг Иван Ласкин. Овдовялата през януари актриса вече не изглежда посърнала, а намира сили и да се усмихва. Освен това е и свалила траура – папараците на „Уикенд“ я заснеха облечена с ярко червено яке.

Онзи ден Сашка разцъфна заради охранителя на Нова телевизия. Щом видя щерката на Пепа Николова пред сградата на електронната медия, байчото се хвърли насреща й я помоли за съвместно фото. Водещата на „ВИП Брадър” и участничка в сериала „Господин Х и морето” с готовност прие да позира, а усмивката, която сложи на лицето си беше 24-каратова – откриваше изглед към всичките й предни бели зъби.

До централата на Нова Сърчаджиева пристигна с личния си джип „Хонда”. Всъдеходът й е от най-луксозните и разполага с куп екстри, сред които и система за автоматично разпознаване на пътните знаци. Алекс спря колата си зад табела, указваща, че паркирането на това място е забранено, но това е обяснимо – знакът беше обърнат в обратната посока и не попадаше в полезрението на актрисата, а и камерите на автомобила й не го улавяха.

След като си направи селфи с охранителя, Сашка хлътна в сградата и остана вътре около половин час. После се върна при возилото и даде газ в посока центъра на София. Докато шофираше, й звънна телефонът и тя проведе разговор без хендсфри – нещо, което е абсолютно забранено. За подобни провинения КАТ глобява с 50 лв. и отнема 6 точки от талона.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 2 953 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook