Клюки от България 

Васко Кеца в люта война със съседите! Певецът плаши с мутри заради…

Васил Найденов от години е в конфликт със съседите си заради безкрайния ремонт, който провежда в кооперацията в близост до бул „Витоша“. Изпълнителят на „Телефонна любов“ на практика е изтърбушил половината блок и съкооператорите му треперят, че всеки момент сградата може да се срути върху главите им, писа „Таблоид“.

В последно време Кеца уж беше потушил драмите с дипломатичност и като извади от собствения си джоб пари за ремонт на общите части и прочистване на мазетата и таваните от вредители.

Един от комшиите обаче, възрастен мъж от етажа над Васил, така и не се примирил със самоуправството на певеца и го преследвал денонощно, за да протестира срещу вечните преустройства.

Миналия месец издебнал Васко в полунощ на стълбите, когато се прибирал от участие в пиано бар и му вдигнал зверски скандал. Умореният естрададжия кипнал и го насолил хубаво, а на другата сутрин човечецът се оплакал в районното. Според жалбата към него са били отправени „заплахи за живота и здравето му с изключително груб и арогантен тон“.

„Наистина се страхувам, Васил е човек с големи връзки и много пари. А е и доста отмъстителен. Каза, че ще ми прати мутри, и със сигурност е способен на това. През вечер му гостуват яки мъжаги с огромни мускули, само да им свирне и ще ме смачкат“, оплаквал се човекът на съседи.

Найденов се явил в 4-то РПУ и категорично отрекъл твърденията на комшията си. Певецът признал, че е повишил тон и е употребил няколко нецензурни фрази, но в никакъв случай не е заплашвал.

В последните години Кеца е изкупил всички жилища на етажа в старата кооперация до НДК. Опитва се да ги слее в един голям общ имот от 265 квадрата. Той има надлежно разрешение от общината, а проектът е дело на мастит столичен архитект. За да се случи това, той е изкъртил всички стени, някои от които са носещи.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 364 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook