Клюки от България 

Ваня Костова разтърси с изповедта си: Ето защо напуснала „Тоника”!

Ангелогласната Ваня Костова разкри защо е напуснала група „Тоника”. Една от номинираните за изгонване бе Ева Найденова от „Тоника”.

Но един от въпросите на съквартирантите бе каква е причината за раздора между нея и колежката й Ваня Костова. Ева каза, че не се страхувала от срещата си в нея във ВИП Брадър. Не така се чувствала обаче Ваня.

Тя се притеснявала от тази среща в Къщата на Големия брат. Още повече, че цели 18 години от раздялата им двете никога не са се срещали и не са си говорили.

С мъка в душата си Ваня Костова призна, че била принудена да напусне групата. Това я засегнало и наранило дълбоко. Само едно денонощие след това тя получила тежката болест диабет.

Но за виновник на отстраняването й тя не посочи Ева, а покойния й съпруг Гого.

„Той си позволи да държи слово от името на всичките му колеги, доста от които не присъстваха на тази среща. Около месец преди концерта с Ал Бано имахме разговор в офиса на Теодор Шишманов.

Аз бях убедена, че ще обсъждаме сценария на концерта, но Гого стана и каза, че говори от името на всички.

„Ние няма да обсъждаме сценария на концерта, а поведението на Ваня на сцената”, каза той. Аз бях много изненадана, защото нямам антисоциално поведение. Когато попитах с какво дразня всички, той каза:

„Колегите ти не са щастливи с твоето присъствие във „Фамилия Тоника”.

На големи концерти ти си позволяваш импровизации, които ни държат в напрежение и ни карат да се чувстваме глупави”, призна Ваня Костова пред съквартирантите си от къщата на „ВИП Брадър“ и цяла България.

На въпрос дали й е болно от тази ситуация, Ваня Костова отговори така: „Страдам, само като стане дума за това”, призна талантливата изпълнителка.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 161 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook