Клюки от България 

Ваня Костова изгони снахата си

Естрадната легенда Ваня Костова не била никак свекърва за пример и повлияла на сина си Боян да разтури семейството си.

Наследникът на певицата и половинката му Стефания не само са се разделили, но и са повели война за общото си дете. Покрай скандалите между тях в епицентъра на бурята попаднала и директорката на Националното музикално училище „Любомир Пипков“ Столина Добрева.

Ваня Костова неколкократно ходила в кабинета й с молба да сменя ръководителите на внучката й, както и да япремести в друг клас. Синът й Боян пък наскоро се изяви в репортаж по Нова ТВ и проциа директорката на школото, че не се съобразява с неговите желания и с тези на майка му.

„Става въпрос за тежка семейна ситуация, в която двамата родители не могат да се обединят около това какво искат за детето си“, обясни в ефир Добрева и допълни, че вече е било удовлетворено желанието на Костова да бъде сменен учителят по солфеж на детето. Нейните думи само потвърдиха слуха, че певицата е успяла да изгони снаха си и в момента двамата със сина й имат тежки спорове с нея.

Както знаете, изпълнителката бе набедена, че недолюбва жената на Боян още по време на престоя си в къщата на ВИП Брадър. Тогава обаче тя се оправда, че едва ли Стефания щеше да кръсти дъщеря си на нея, ако двете не се разбираха. „Смееше ли да я кръсти с друго име“, одумват отношенията им в гилдията.

Боян и Стефания се запознали съвсем случайно. Красивата брюнетка завършила НАТФИЗ и известно време се подвизавала като водеща в СКАТ. Връзката им се развила скорострелно и певицата разбрала, че ще трябва да стяга сватба едновременно с новината, че ще става баба. Така Боян я поставил пред свършен факт.

Появата на Ванеса за кратко скрепила отношенията снаха-свекърва, но към днешна дата двете не се дишат, пише Ретро.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 1 572 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook