Клюки от България 

Ванко и Гани от „Сървайвър“ правят фурор из страната със…

За мнозина той е вдъхновител в спорта – Ванко Pump Runn, а след участието си в „Сървайвър“ той се чувства като много повече от големия победител, защото срещна любовта в лицето на Ганка.

Днес двамата обикалят страната и вдъхновяват хората да спортуват, да живеят здравословно и като цяло да бъдат позитивни към хубавите промени в живота си.

Серията с безплатни тренировки, които Ванко пуска далеч преди участието си в „Сървайвър“, продължават да привличат вниманието в социалните мрежи. Само че този път изненадата си заслужава, защото двамата с Гани предприеха национално турне за радост и на всички фенове на риалити формата.

„Първоначално направихме една открита тренировка Pump Runn, която събра много хора. Целта ни беше да популяризираме спорта. След нейния успех спонтанно ни дойде идеята да има и национално турне.

Ще обиколим няколко големи града и на всяка една наша среща из България, ще си говорим за спорт, за здравословен начин на живот, като цяло ще търсим социалния елемент, който толкова ни липсваше покрай пандемията в последните две години“, сподели пред нас Ванко.

„Говорим си не само за спорта и за челинджите, но и за „Сървайвър“. Много готино се получава!“

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 26 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook