Клюки от България 

Валят смъртни заплахи за Наталия Гуркова, след разстрела на Джордже Михалевич миската..

На 24 септември вечерта бе убит Джордже Михалевич – съпруг на Мис България 1999 Наталия Гуркова. От отмъщение на сръбската мафия до провалена сделка с наркотици са версиите за убийството на диамантения бос.

След новината за инцидента красивата миска се покри. А хора от обкръжението й издадоха, че се страхува за живота си, пише в. „ШОУ“ в новия си брой. През годините е получавала множество заплахи. Това довело до изселването й от ЮАР, където е бизнесът на мъжа й. Заради непрекъснатите заплахи за смърт се стигнало до пускането на слуха, че двамата са разделени. По този начин искал да заблуди враговете си и да предпази съпругата и децата си.

Инцидентът стана миналия понеделник в Йоханесбург, Южна Африка. За бизнеса му през годините има много съмнения за връзки с подземния свят. На светло е търговията му с диаманти и имоти, а в тъмната част е връзката му с чешкия мафиот Радован Крейчир. Черногорският бизнесмен бе застрелян в колата си на светофар от двама мотористи.

В медийното пространство битуват няколко версии за разстрела. Една от теориите е, че престъплението е свързано със случващото се около сръбската мафия в Южна Африка. През последните години се наблюдава масово изтребване на видни сърби, които са свързани с Джордже.

Те са убити в Йоханесбург при сходни обстоятелства. Говори се още, че убийството на мъжа на Наталия Гуркова може да е заради отмъщение. Южноафрикански шпионин бил убит в Нови Белград и подозират Михалевич, че е замесен.

Има вариант, макар и минимален, че е убит по погрешка. От близки до Наталия разбрахме, че научила за смъртта на съпруга си от медиите. Изпаднала в истински шок и побързала да намери убежище, страхувайки се, че убийците на мъжа й ще дойдат за нея и децата им.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 461 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook