Клюки от България 

В студиото на Гала стана страшно! Водещ налита да опипва жените

В студиото на „На кафе“, където водещата Гала най-накрая се завърна след тежко каране на коронавируса, стана доста опасно за някои от панелистите.

Отсъствието на любимата им водеща явно си казва думата, тъй като Георги Блажев видимо превъзбуден му отпусна края и заговори за неутолимото си желание да опипва цял списък с жени, включително и някои от студиото.

Шокиращите му думи дойдоха от въпроса: „Какво би направил, ако знае, че няма да стане за смях пред другите и няма да го сочат с пръст“. Тогава Блажев категорично заяви, че си има цял списъл с женски имена, които иска да опипва и заяви, че в листчето му присъстват и имена от студиото.

Всички погледи бяха насочени към красивата и най-младата в компанията Гергана Малкоданска. Тя бе висимо смутена от казаното на колегата си, но пък не скри свенливата си усмивчица, с която ни радва от екран.

Вероятно срещата с Гала след дългото отсъствие влияе на анстроението на Блажев, който днес хвърли още една голяма бомба за себе си, която крие от детството и смята за налудничава. Оказа се, че всяка вечер преди да заспи, е казвал ‘Лека нощ“ поименно на всички приказни герой, които живеели в книгите на рафта над леглото му. „Иначе не съм толкова луд, само това“, побърза с усмивка да се извини на колегите си в телевизията за отклонението от сценария.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 29 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook