Клюки от България 

В Брадъра ще летят екстеншъни и силикон! Николета ще се види в чудо с тези двамата, които ще са й съквартиранти

Азис влиза в „Биг Брадър“, като е помолен да си замъкне и 4 куфара само с рокли и обувки на високи токчета. Освен това изпълнителят на „Напипай го“ и „Мотел“ ще може да си донесе много друг багаж и сигурно ще подобри рекорда на Енджи Касабие, която миналия сезон бе с 10 куфара.

Слоганът на новия сезон, който най-вероятно ще започне на 17 септември, ще бъде „Женско царство“. Засега се крие в тайна ролята на Азис, но той отдавна скъса с артистичния си образ в женски дрехи и високи токчета, пише „Телеграф“.

В шоуто се очакват и няколко силиконки, които да си мерят циците и успехите. Едно от имената, с които се спекулира, е това на Нора Недкова. Онзи ден нейна приятелка Аниела Милушева я обвини, че правела секс с китайци за пари.

Легендарната фолк певица Глория също е ухажвана да влезе в Брадъра. Щяла да влезе с дъщеря си срещу около 80 000 лева хонорар. Има слухове и за Николета Лозанова, която щяла да участва срещу 350 000 лева. Припомняме, че тя и Азис имаха бурно приятелство, което завърши скандално.

Най-големият враг на Лозанова – Алисия, също на клюки е изпратена там. От тях се очаква гарантирано шоу. И за Катя Близнакова се говори, че ще бъде в Къщата.

Запознати разказват, че най-големият хонорар, който от шоуто давали за своите гости, не бил повече от 30 000 лева.

Също така било част от рекламната стратегия на „ВИП Брадър“ да се пускат спекулации кой ще влезе наесен, а повечето били неверни.

Целта била да се вдигне шум още през лятото за предстоящия сезон, за да може зрителите с нетърпение да очакват старта на риалитито.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 231 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook