Риалити 

Ураган връхлетя „Фермата“! Драпа със зъби и нокти към победата

Четири дами, напуснали „Фермата“ преди дни, се завърнаха в риалити предаването на bTV. Първа през портата влетя плеймейтката Жанета Осипова. С възторжени писъци тя се метна в прегръдките на изумените участници, пише Lupa.bg.

По петите я следваха още три бивши риалити героини – художничката Антония, талисманът на „Левски“ Дана и адвокатката Милена. Всички те получиха шанс отново да влязат в стопанството и да се изправят една срещу друга в поредица от битки. Победителката ще спечели правото да остане в шоуто и да продължи играта.

„Готова съм на всичко! Ще се раздам на макс, ще оставя душата си на Арената, ще се боря със зъби и нокти и, ако трябва, накрая ще лазя“, заяви Осипова преди първата битка с конкурентките си.

В последвалата изтощителна надпревара, Жанета, Антония и Милена се справиха по-бързо с коването на пирони, цепенето с брадва и рязането с трион от Дана и тя отпадна за втори път от шоуто. В следващите дни трите оцелели в изпитанието отново ще премерят сили, докато накрая остане само една от тях.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 59 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook