Риалити 

Удари я хормонът! Доброто момиче на „Фермата“ погали мускула на Петър

Става горещо в риалити формата „Фермата“! Актрисата Даяна Ханджиева, която гради имидж на сериозно, възпитано момиче, се оказа голяма палавница в предаването.

Без грам свян, пред очите на останалите риалити герои, красавицата пусна ръка на сексимвола в стопанството – пилота Петър.

Даяна с удоволствие опипа мускулестия авиатор по време на играта „Сляпа баба“, в която тя, със завързани очи, гонеше фермерите по поляната. След като хвана един от тях, актрисата се опита да познае кой стои пред нея без да сваля плътно омотания около главата й шал, видя Lupa.bg.

Ханджиева внимателно прокара пръсти през косата на участника, погали го нежно по лицето и плъзна ръце по раменете му. „Познах, че това е Петър почти веднага, но си викам: „Ей сега ми се е паднало да го опипам едно хубаво!“, чистосърдечно призна тя.

Впоследствие Даяна се саморазкритикува, че не е използвала докрай ситуацията. „Трябваше да сляза към гърдите на Петър, към бицепсите му, това-онова, веднъж в живота имам тази възможност!“, завайка се за пропуснати шанс тя.

Източник: marica. bg

Facebook коментари
(Visited 624 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook