Клюки от България 

Удари кьоравото! Нина смени Зуека с два пъти по-млад колега

Нина Димитрова, която години наред работеше с бившата си половинка – Васил Василев-Зуека, сега тръгва на турне без него.

След раздялата на двойката мястото му в театъра на Нина „Кредо” бе заето от млади актьори, на които популярната актриса и режисьор дава шанс за изява.

Едно от нейните емблематични представления тази година става на 15 години и именно това е поводът да се направи турне с него в страната. Това е спектакълът по едноименната приказка на Ханс Кристиан Андерсен „Каквото направи дядо, все е хубаво”, пише „Уикенд“.

Негов фокус е любовта и грижата, с която жената трябва да обгръща своя съпруг, за да бъдат и двамата щастливи. В началото Нина прави спектакъла заедно със Зуека, който взима участие и в създаването на костюмите и сценографията, но днес на негово място играе младият Димитър Несторов.

Това лято спектакълът бе представен на фестивал в Полша, а сега предстои да го играят в Смолян, Русе, Силистра, Добрич, Стара Загора и Бургас. Турнето е подкрепено от Министерството на културата.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 44 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook