Клюки от България 

Убийствен ефект: Милица Гладнишка отслабна ударно!

Милица Гладнишка видимо се е вталила. Колоритната актриса успя да смъкне 9 килограма за отрицателно време. И шашна с нова фигура. Феновете на актрисата веднага я адмирираха за по-снажната й визия. Чаровницата реши да сподели тайната си диета, за да може и други дами да се възползват от нея.

Хранителният режим продължава седем дни. Като може да продължите още седмица, за да свалите килограмите, които желаете. Само че между двете седемдневки почивате два дни.

През които може да хапвате това, от което сте се решили през периода. Но без тестени изкушения, пържени и мазни храни, казва Милица Гладнишка. Ето в какво се състои диетата през седемте дни.

Първият ден консумирате само плодове и вода. Единствено се изключват бананите, защото са висококалорични.

Количеството е неограничено, а водата да е най-малко осем чаши за деня. Така изчиствате организма си от токсините и шлаките.

Вторият ден е позволено да ядете само зеленчуци, но без картофи. Те могат да са сурови, задушени, но без мазнина и прекомерно сол.

Добре е да предвидите и глава червено цвекло. С нея подсилвате имунната си система и прочиствате кръвта си.

Пак пиете много вода. Изобщо голямото количество вода присъства през всичките дни на диетата.

Третият ден са ви разрешени само плодове и зеленчуци заедно, без банани и картофи. Може да ги ядете заедно или да ги редувате.

Четвъртият ден пиете 3 чаши прясно мляко или кисело мляко за целия ден. И хапвате неограничено количество банани.

Петият ден консумирате 1 купичка ориз и 6 домати за целия ден. Но без мазнини и сол.

Шестият ден сте на купичка ориз и зеленчуци. Добре е оризът да разделите на две части за деня. А зеленчуците сурови или задушени, но без овкусители, пише doctorbg.net.

Седмият ден слагате на масата само ориз, зеленчуци и плодови сокове. Задължителното условие е плодовете сокове да са прясно изцедени.

През всичките дни да не забравяте да пиете много вода, минимум 8 чаши, напомня Милица Гладнишка.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 526 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook