Lifestyle 

Цялата женска завист е събрана в една снимка! Вижте!

София Лорен е известна заради много неща. Талант, легендарни филми, в които е участвала (само „Чочарка“ като споменем, и на любителите на класики им става ясно), безброй награди, включително „Оскар“ и разбира се… много сексапил, макар в началото на кариерата да са й казвали, че не е, защото има голям нос, който тя така и не оперира.

Дори съпругът й, продуцентът Карло Понти, я е насърчавал за това. Тя обаче отказала. Така или иначе тя остава в историята на киното като секссимвол. 60-те години на XX в. е златна епоха за красиви и талантливи жени в киното. Плеяда от прекрасни дами, сред които и трагично загиналата в автомобилна катастрофа Джейн Мейнсфилд.

Много хора я бъркат с Мерилин Монро, но двете нямат нищо общо помежду си, дори е имало известна вражда. Между София и Джейн обаче никога не е имало дори момент, в който да са били сравнявани, но пък едно събитие и снимка „преплете“ живота им. Годината е 1957 г., а София е подписала договор с „Парамаунт Пикчърс“.

Красивата италианска актриса пристига в Калифорния, за да отпразнува, че ще работи с една от най-известните компании за филмови продукции. Партито е организирано от „Парамаунт Пикчърс“, а на него присъстват много популярни лица, сред които и изкусителната блондинка Джейн Мансфийлд. Преди известно време София Лорен разказа пред EW за реакцията си, когато вижда красавицата.

„Тя дойде директно на масата ми и седна. Тя знаеше, че всички я гледат. Вижте снимката. Накъде гледам? Втренчила съм се в гърдите й, защото се страхувам, че ще „изскочат“ в чинията ми. Може да видите притеснението ми. Толкова съм уплашена, че всичко в роклята й ще се взриви и ще се разлее по масата“, разказа шеговито Лорен.

София казва, че дори и към днешна дата я питат за снимката и искат автографи върху копия, но тя отказва, защото не иска да има нищо общо с това, а и от уважение към Джейн, която не е сред нас вече. Преди дни стана ясно, че София се завръща на голям екран.

Екранната легенда, която е на 84 години, ще се превъплъти в жена, прикована в инвалидна количка, която се грижи за децата на секс труженички в „Животът преди нас“. Негов режисьор е синът й Едоардо Понти. Това е първият игрален филм с участието на София Лорен от 2010 г, когато се снима в телевизионната продукция „Къщата ми е пълна с огледала“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 173 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook