Клюки от България 

Цветелина Бориславова е на 60, а изглежда на 30! Само бяла болонка охранява милионерката

Цветелина Бориславова – една от най-успешните и заможни българки, ходи без бодигардове по улиците на София. Липсата на мускулести мъжаги край нея обаче не означава, че няма кой да я пази от натрапници – ролята на охрана е поета от чаровната й болонка.

Фризираното по последна мода бяло кученце джафка сърдито, ако до стопанката се приближат съмнителни субекти, а очичките му шарят във всички посоки като на професионален пазвантин от Сикрет сървис или НСО.

Бившата половинка на премиера Бойко Борисов е толкова привързана към любимото си животинче, че никога не се разделя с него. Болонката я придружава дори на работа – онзи ден папараците на „Уикенд“ ги снимаха заедно пред офиса на Цветелина на ул. „Славянска”. Основната акционерка и председателка на Надзорния съвет на Българо-американска кредитна банка крачеше забързано по улицата, гушнала нежно кученцето с лявата си ръка.

Миналата есен г-жа Бориславова празнува 60-годишен юбилей, но не изглежда на повече от 30. Тя дори няма нужда от никакъв грим по себе си, кожата й е безупречна – опъната и свежа като на девойка. Разбира се, това си има своята цена – Цветелина спазва железен режим на храненене, тренира във фитнеса 4 пъти седмично, прави йога всеки ден по 40 минути, веднъж в седмицата катери планини, освен това плува и не пие алкохол.

Не само отсъствието на макиаж върху лицето впечатли фотографите, но и тоалетът й.

Топ банкерката се беше издокарала с елегантно сиво палто с кожена яка, карирани панталони от новата колекция на „Армани” и черни ботушки с червени подметки по дизайн на французина Кристиан Лубутен. Да, Цветелина има отличен вкус по отношение на дрехите, но и болонката й също си пада по изисканите неща. Преди време бялото кученце се превърна в голяма атракция на откриването на банков клон в Пловдив, дегустирайки луксозни храни като синьо сирене и хапки с черен хайвер.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 1 639 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook