Клюки от България 

Цеци работи за бебе: Спирам временно с татусите, чака ме прекрасна новина!

Само преди няколко дни ебе си направи татус с лице на лъвица на горната част на ръката, с който впечатли всичките си виртуални приятели.

На питания на любопитните 40-годишната манекенка обясни, че за известно време ще стопира татусите, защото има „по-важно дело, което трябва да започне, и то е свързано с прекрасна новина“. С това индиректно Цеци призна, че началото за бебе в семейството вече е назряло и тя е готова за майчинството.

„Искам да имам момче с моите очи и работя по въпроса чрез ин витро метод. Вярвам в медицината и това, че ще ми се получат нещата“, категорична е моделката.

Според близките й Красимирова и нейният милионер Струмейтис вече са избрали клиника в Щатите и тези дни ще се възползват от най-новите методи на оплождането. Чрез него се дава възможност на родителите да избират ембрион или два с правилния брой хромозоми. Така двойката има големи шансове да се сдобие със здраво бебе.

Докторите в Щатите вече правят такива технологии разработеният да „четат” цели геноми или да селектират ембриони, които да имплантират в майката. Така има шанс освен очите и пола на детето да се избегнаи шансовете му да развие сърдечни заболявания или Алцхаймер, казва човек близък до Цеци, присъствал на сватбата й.

Щерката на Цеци Красимирова вече е на 21 години и върви по нейните стъпки. Мъжът на моделката е бизнесмен, отглеждащ марихуана за медицински цели. Двамата си казаха „да“ през май миналата година на пищна церемония в Каталуния, пише „България Днес“.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 29 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook