Горещо 

Цеци Красимирова забърса един от най-големите богаташи в Европа

Цеци Красимирова омота в мрежите си нов баровец – твърдят източници на „Уикенд“. Вечната красавица е успяла да забие 74-годишния австрийски милиардер Дитрих Матешиц, който е в списъка на 50-те най-богато хора в Европа – отбелязва изданието.

Дядката е съсобственик и съосновател на най-големия концерн за енергийни напитки в света „Ред Бул“, като и на няколко много успешни отбора от „Формула 1“. Има хотели, дискотеки и ресторанти в Барселона, Валенсия, Малага, Виена и Залцбург и собствен замък в Австрия.

Матешич притежава състояние, оценени през януари на колосалните 22 млрд. долара. Така че може да се каже, че Цеци Красимирова сега е с най-големия баровец, с когото е имала връзка до този момент. Той удря в земята всички родни олигарси, а и за разлика от повечето от тях, е образован и интелигентен мъж. Спортува редовно и въпреки че е в напреднала възраст, трудно могат да му дадат повече от 60 години.

Цеци Красимирова е на върха на лукса и удря в земята всички родни бръмчалки. Фаталната красавица се облича от витрините на най-скъпите бутици в Лондон и Париж, кичи се с ефектни диаманти с големината на орех, пътува с частен самолет и прекарва ваканциите си на гигантски яхти. 38-годишната нашенка така е завъртяла главата на австриеца, че той ѝ дал единствения си самолет, за да отлети от Барселона до Стокхолм и да пие кафе с приятелка. Преди време пък завел Красимирова на почивка на частния си остров Ваукала на архипелага Фиджи в Тихия океан.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 641 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook