Клюки от света 

Цензурират Филип Киркоров заради скандален клип

Жестока цензура за Филип Киркоров заради скандален клип. Видео на певеца, в което той позира без дрехи, бе безкомпромисно цензурирано, след като в него биват показани предната и задната част от тялото му.

Последният клип на певеца предизвика вълна от негативизъм в социалните мрежи, а редица коментари го наричат пошъл и описват видеото като сериозна деградация за артиста, пише „България днес”.

Летният хит, който носи заглавието „Срамът изчезва”, започва със сцена на съблечения Киркоров, която бързо е цензурирана. Във видеото, което трае 7 минути, певецът се въплъщава от нудист в крал, балетен учител, старец в дискотека, гинеколог и редица други образи.

Според изданието „Комсомолская правда” бюджетът на клипа е над 250 000 евро. А за да избие инвестицията, певецът с варненски корени склонява да рекламира редица вредни храни и напитки, в това число и енергийни.

„В съвременния свят не са достатъчни само изненадите. Трябва да има шокиращо съдържание”, коментира за изданието „Вечерная Москва” самият Киркоров.
Той сподели мнението си и за хейтърите–за него това е просто работа за отделни групи, които заливат с мръсотия всичко интересно.

„Срамът изчезва” обаче не е единственият скандален клип на Киркоров. През май, заради видеото му „Настроението е синьо”, певецът бе попилян в социалните мрежи.

Тръгна дори онлайн подписка с искане музикантът да бъде лишен от званието „Народен артист на Русия”. Във видеото Киркоров показва среден пръст и зачерква проблемите на руското общество като пушенето и алкохолизма.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 24 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook