Uncategorized 

Тризначките пак избиха рибата: Да не сме маймуни, че да работим някъде като чистачки?!

Тризначките, в случая само две от тях – Надежда и Вяра, хвърлиха мрежата в ступор с поредното си култово разсъждение, което не за първи път буди недоумение.

Те живеят от години в Лондон, където само една от тях – Любов, успя да се устрои добре, да се омъжи и да живее добре към днешна дата. Сестрите й обаче, имат доста по-различна съдба, направо окайваща.

Нещо повече – Любов дори не желае да чува за сестрите си, с които преди години доби популярност покрай съвместното им участие в „Биг Брадър“.

„Питат ни защо не работим. Вие луди ли сте, бе?! Като станем шимпанзета, маймуни, тогава ще си търсим работа и ще се цаним за чистачки някъде. Всички чистачки са пр@ститутки и това се знае отдавна, в Лондон е така. Че и квартира да сме си търсили – къде да я търсим, на Луната ли?! Тук в една църква ни дават да спим през нощта, а хората ни пускат и пари, защото просим. Но по-добре да просим, отколкото да работим за още по-малко пари някъде“, заявяват с гордост Вяра и Надежда.

„Сами си го търсят. То може упадък и малоумие, но тези превзеха всички рекорди“, не им спестиха остри коментари в социалните мрежи, където от години познават култовите словесни изцепки на популярните Тризначки.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 41 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook