Клюки от България 

Трагедията е неописуема! Красивата водеща Гергана Гочева оставя 3 деца

Бившата ководеща на модното предаване „Огледала“ Гергана Гочева, която издъхна едва на 38 г, оставя 3 деца. Припомняме, че тъжната вест съобщиха нейните приятели и колеги в социалните мрежи в навечерието на Нова година, а на 3 януари я изпратиха в последния път в храма „Света София“.

Откакто слезе от екрана, Гери се отдаде на майчинството, като последното си трето дете роди през есента на миналата година. В последно време се е борила с тежко онкологично заболяване, но часове след Рождество е загубила битката. Последно работеше в медията на Мария Бонева, която написа във Фейсбук:

„Почивай в мир, милото ми момиче! С теб направихме първите стъпки в тв продукцията, беше водещ на първите ми събития и остана слънчев и верен приятел! Много тъжа, много е нечестно. Остави три прекрасни дечица, любящ мъж и семейство и приятели, които никога няма да забравят. Бъди звездичка там, където си! Много ми е мъчно и тежко. Вили Боршукова, благодаря ти, че беше до нея в трудното, бяхме страхотен отбор 2009“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 66 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook