Lifestyle 

Трагедия! Внезапно почина Мисис Бургас 2017

Мисис Бургас Универсал 2017 Донка Стоянова е починала в нощта на 28-ми срещу 29-ти декември, съобщават близките й. Донка напусна този свят едва на 54 години – в разцвета на силите си, месец, след като спечели короната за най-красивата омъжена бургазлийка.

Не бе известно да е имала здравословен проблем, но тесен кръг от хора и организаторите на конкурса знаеха, че тя се бори със злокачествено заболяване, пише „Флагман“. Дончето не позволяваше на никого да прониква в личния й живот и да рови в проблемите й, на самия конкурс тя вече беше с диагнозата рак на гърдата, а този факт беше известен на жени, които също са в нейното положение.

„Искаше да бъде техен пример – да не се предават, а да се борят за добрия си външен вид“, казаха организаторите на конкурси. Трагедията е огромна за близките й. Ето с как съобщиха те за кончината й. „Една красива душа в толкова крехко тяло си отиде от нашия несправедлив свят“, написаха близките й.

Днес тя ще бъде погребана от дъщеря си, сина си, съпруга си и майка си. Дъщеря ѝ е написала доста странно обръщение по повод кончината на майка си.

Заради острия си и хаплив тон нямаше особено много приятели. Нито пък и роднините и я долюбваха. Но никога не е казала нещо невярно. Истината рядко ти печели приятели. Тя беше обичана само от душите търсещи правда и раздаващи любов. Всеки друг – близък, далечен, роднина, непознат.. я обиждаше и проклинаше за смелостта и силата и да бъде себе си. А тя остана себе си докрай.

Пишем това за заинтересованите – опечалени или злорадстващи. Не защото искам да Ви видя около нея в този момент. Тя всички обичаше и нямаше лоши намерения към никого, но никого и не иска да вижда. Нито приживе, нито сега“.

Източник: Blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 129 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook