Клюки от България 

Това ли е краят: Гринго на Софи прекали, певицата го заряза в най-важния момент

Днес тече заседание на съда, за промяна на мярката за наказание на Гринго. Софийският съд променя мярката му за неотклонение „домашен арест” в парична гаранция в размер на три бона. Причината за това отново е хулиганското поведение на бившия охранител.

В края на месец април Гринго наби нахален фен, който упорито се опитваше да се домогне до Софи Маринова за селфи. Случката стана в дискотеката на колегата й Коцето, където ромската перла имаше участие. Почитателят на Софка изяде як пердах от Гринго и затова той отново попадна в ареста и после бе съден.

Но в съдебната зала сега липсваше Софи Маринова. Това даде повод за горещи слухове, че певицата пак е натирила бабаита. Защото Гринго и Софка не спират да се събират и разделят. Двамата се венчаха на пищна сватбена церемония и малко след това се разделиха.

Тъй като Гринго доста често упражняваше юмруците си върху чалга певицата. На няколко пъти тя се явяваше насинена на участия, веднъж дори пя със счупена ръка. Според мнозина причинана била изухливия нрав на здравеняка, а според други и неговото яко залитане по хазарта.

Гринго се оставил изцяло на приходите на Сафка и не си мърдал пръста да се захване със сериозна работа, доверяват близки до изпълнителката. Софи Маринова бе в залата, когато съдиха Гринго за изнудване на айтоския бизнесмен, заради което той търка наровете в пандиза.Сега обаче тя не бе до него, което подклажда клюките за нова раздяла. В профила й в Инстаграм има снимки само от нейни участия и пътуванията й със сина й Лоренцо.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 38 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook