Клюки от България 

Това е жената, заради която Пламен заряза Елена Йончева (Снимки)

Елена Йончева и бащата на сина й Пламен Тодоров вече не са двойка. Според актуалната светска клюка, в основата на разлъката между двамата е колежка на младия архитект.

Преди година папараците на „Ретро“ щракнаха Пламен в компанията на 27-годишната Виктория Станчева. Тогава Елена Йончева бе прекалено заета с предизборната си кампания. И докато тя обикаляше от студио в студио, мъжът й замина за Шумен заедно с колежката си заради служебен ангажимент.

От години Виктория е част от екипа на арх. Тодоров. Освен по йога и екстремни спортове като планинско катерене и каране на сърф, блондинката е запалена и по екскурзиите до различни дестинации.

Йончева и съпругът й не делят един покрив от началото на лятото. Двамата бивши са в конфликт и по отношение на въпроси, свързани с отглеждането на 3-годишния им син. Единият вариант е той да остане да живее при баща, а другият – да се премести при майка си в Брюксел, пише Ретро.бг.

Докато Елена и Пламен бяха заедно, синът им посещаваше елитна частна детска градина в „Драгалевци“, където месечната такса е цяло състояние. В грижите за него бившата журналистка разчита и на своята майка.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 2 876 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook