Клюки от България 

Тотален резил в Брадър-а! Сексбомбите надупени, а мъжете ги… (СНИМКИ 18+)

Последната пошла мисия в „Биг брадър“ накара съквартирантите да се опипват. Вулгарностите в национален ефир се разиграват малко преди 22:00. Брадъра накара съквартирантките да се наредят в редица по бански и мъжете да ги опипват с вързани очи през дупките на картонена стена.

Целта на играта бе да познаят коя дама опипват. И добре че не ги виждаха, иначе косите им щяха да настръхнат от мижавите, лъхащи на секънд хенд бански тоалети и провисналите от тях телеса на т.нар. сексбомби. Една от които се беше издокарала с гащета, с каквито бабите ни по соцвреме са ходили в часовете по физическо в училище.

Въпросните обекти на разпознаване стояха вдървено-разкрачени в изправено положение, докато очакваха опипването, а когато дойде време за надупването го направиха кръшно и с вещина, неволно издавайки, че тънкостите на тази позиция им са известни до най-малки подробности.

Пръв мина Джизъса, който бе на косъм да се откаже да докосва голи женски тела, които не принадлежат на приятелката му, но тя успя да го убеди. Той успя да познае Златка и Емануела.

Гъмов и Уош спечелиха мисията с по 1 грешка. Най-много се изложиха Цецо Андреев, Я-Я и Стойко Сакалиев, които имаха само по едно попадение.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 423 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook