Риалити 

Топ охранител скочи на „Мис Силикон“ във „Фермата“ и я…

Успехът на Мариана Маринова като огранизатор на „Мис Силикон“ я превърна в обект на подигравки сред сиромасите във „Фермата: Нов свят“.

Хвалбата на бившата „Мисис България“, че участва в няколко международни проекта, накара топ охранителят Венцислав Димитров да избухне в разговор с филоложката Дана, която се бори за голямата награда от 100 000 лв. с дъщеря си Велислава.

За 11 дни в шоуто Венцислав захапа на няколко пъти съседката си от отбора на чорбаджиите, като една от репиликите му – „Тая силиконка все едно знае как се пере, толкова й е акълът“, намери място върху лист на стената на разединението между двете стопанства.

„От една страна ми се напълни душата като я чух. Викам си – ето, това младо момиче има шанс да се развива в световен мащаб!“. И след това си задавам въпроса „Добре де, въз основа на какво?“. Че си победил в един конкурс за силикон!

Не можеш да градиш успеха си в живота на физическите си данни!“, разлюти се бившият служител на МВР.

Тирадата по адрес на Мариана Маринова бе кулминация на темата за емигрантството, която с Дана бяха подхванали, докато строяха сиромашкия обор.

На прага на 50-те Венцислав е на път да хване самолета за Англия и да работи във фабрика за капачки за буркани заради невъзможността да предава знанията си в сферата на сигурността тук.

Преди три години той губи всичко – високата си заплата като шеф на охраната на холдинг, жената, която обича, и майка си. Остава на улицата с близо четвърт милион кредити.

„Позициите, които аз съм заемал на това ниво, са разпределени между четирима души в цялата държава. Ако реша да се хвана като охрана някъде за 1000 лв, винаги мога да го направя, но аз съм тръгнал към Терминал 1 на дърти години, което ми е супер обидно“, призна бившият полицай.

Учителката Дана, която изкарва хляба си като чистачка в Германия, а по образование е филолог, го контрира:

„Защо да е обидно да искаш да живееш достойно? И аз трябва да съм в класната стая, но вместо това мия стълби.

Абсолютно окей съм да си мия стълбите, след като после мога да заведа детето си на кино няколко пъти седмично, на екскурзия, да види места, които ако бяхме останали в България, никога нямаше да види!“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 198 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook