Клюки от България 

Топ 10 на звездите с изкуствени зъби, някои имена ще ви смаят!

Родните звезди винаги са в състояние да предизвикат системно не само активни коментари в социалните мрежи заради някое свое действие, но и да превърнат всяка своя стъпка в новина. Особено пък, когато подменят изцяло усмивката си! Много е модерно днес зъбите да са ослепително бели и съответно – изкуствени. Ето защо вече все повече родни звезди инвестират в тази сложна, ултра скъпа и доста болезнена манипулация, пише в. „ШОУ“.

1. Благой Георгиев

След като нашари почти цялото си тяло с татуси, Благой Георгиев реши да промени драстично и усмивката си. За целта се подложи на сложна и болезнена манипулация в Москва, където до неотдавна живееше с бившата си съпруга Есмер и сина им. Футболистът броил „скромните” 20 000 евро, за да подмени цялата си усмивка и днес тя е първото, което се забелязва в него, където и да се появи. Премиерата на новата си фасада пък, Джизъса направи по време на екскурзия в Барселона за Ел Класико. Преди да прибегне до интервенцията, Благо споделил пред приятели, че не харесва захапката си, освен това имал и няколко зъба, израснали накриво. Освен със заслепяващо бялата си нова усмивка, суетният футболист често обича да прекалява и със солариума – вследствие на което на фона на тъмното му лице, новите зъби изглеждат дори плашещо.

2. Камелия

Камелия също блести често с новата си усмивка, особено сега, когато често я гледаме в ролята на жури в „Гласът на България”. Там фолкпевицата раздава толкова щедро усмивки, че няма как да е останал някой, който да не е забелязал снежната подредена белота в устата й. Камелия е горд собственик на фасети, които струват колкото една лека кола на старо. Певицата споделя, че се е сдобила с новите си зъби с много мъки и жертви, но го е направила в името на красотата. „От малка имах лоши зъби, а с възрастта започнаха да ме предават. Освен това моите бяха потъмнели от цигарите и реших да си сменя усмивката, колкото и да ми струва това. И проблемът не е толкова в парите, а в мъките. У нас ги правят бавно и мъчително”, споделя Камелия. Чрез приятели тя открива своя зъболекар в Полша. Той й направил интервенцията само за четири дни.

3. Преслава

Преслава също е от родните популярни личности, които са готови на всичко, само и само да изглеждат безупречно. Последната й инвестиция неоспоримо доказва това! Фолкпевицата пръсна космическата сума от 66 хиляди лева, за да постави върху зъбите си циркониеви коронки. Това е и последният хит сред родния хайлайф. Преслава е посетила стоматолог в една от най-престижните дентални клиники у нас, който се е погрижил за чисто новата й усмивка. И сега спокойно може да се каже, че се усмихва, демонстрирайки на воля своята 24-каратова циркониева усмивка. Певицата винаги е отбелязвала, че не може да се лиши от едно от най-ценните си оръжия – усмивката. И навярно заедно със сексапила отварят пред нея безпроблемно почти всяка заключена врата.

4. Галена

Малко след колежката си Преслава и Галена си смени зъбите. Половинката на вафления бос Галин вече също може да се похвали с изцяло нова усмивка. Само че тя стои дотолкова съвършена, че на моменти чак е неестествена. Въпреки това Галена щедро се усмихва, без никакво притеснение. Тя блести в буквалния смисъл на думата. Близки до певицата издават, че за манипулацията тя е броила сумата от 50 000 лева – предните й зъби, например, са изцяло подменени с фасети, които са последен писък на денталната медицина. Интервенцията направила в Турция, в изключително модерна стоматологична клиника.

5. Eмилия

Емилия също влезе в редиците на звездите, подменили изцяло усмивката си. За целта фолкпевицата инвестира сумата от 15 000 евро. Всъщност тя от години има циркониеви зъбни импланти, които са по-евтини от изкуствените зъби, но пък те се сменят периодично. Емилия много искала да притежава холивудска усмивка, затова изобщо не се и замислила дали да се подложи на болезнената интервенция. И въпреки че взела бързо решението да направи тази промяна, чаровната блондинка дълго се настройвала психически, защото изпитва панически ужас от зъболекари. В крайна сметка, както става повече от ясно, суетата е победила страха. Още повече, че певицата винаги е обичала да се усмихва широко на повечето си фотосесии, което означава, че почти винаги зъбите й са на показ.

6. Алисия

Алисия също е горда притежателка на чисто нови зъби. Може би заради това е увеличила почти двойно усмивките. В социалната мрежа, където тя е особено активна, често публикува снимки, от които ясно личат белоснежните й зъби. Всъщност певицата е почитател на интервенции от всякакъв характер, стига крайният резултат да е актив за красотата й. Дълго време тя отказваше да признае, че е правила корекции на лицето си, но днес те вече личат от километри. А сега, когато има и чисто нови зъби, вече едва ли има как да отрече очевидното. Освен с холивудска усмивка, Алисия обича да акцентира много и на чипото си носле – разбира се, също плод на добра хирургическа интервенция.

7. Ани Цолова

Още преди няколко години с перлена и изваяна усмивка се похвали и тв водещата Ани Цолова. Разликата бе уловена веднага от ранобудните зрители, които започваха ежедневно тв деня си с нея. Точно те подсказаха и за интересна подробност, свързана с Цолова – допреди корекцията на зъбите си, водещата на „Здравей, България” старателно прикриваше усмивката си, даже по-скоро не си позволяваше такава. А сега от този неин комплекс няма и спомен. За определен период от време Ани посещавала ежедневно стоматолог, който подменил проблемните й зъби с чисто нови скъпи импланти. Стимул да се реши на тази промяна и дава не кой да е, а тогавашният й екранен партньор Виктор Николаев, който също може да се похвали с брилянтна усмивка. При него обаче, за разлика от други родни звезди, са подменени едва два зъба, останалите само са оформени и избелени професионално.

8. Калин Врачански

Суетата не подминава и Калин Врачански, особено пък, когато става дума за усмивки, които виждат хиляди. Актьорът е подвластен на максимата, че човек трябва да прави всичко, което го кара да се чувства добре в кожата си, затова и не се колебал нито минута дали да се подложи на денталната интервенция. И днес и с просто око може да се види, че крупната сума, инвестирана за нови фасети, които блестят като порцелан в устата му, определено си е струвала усилието. Въпреки че някои от познатите на актьора все още признават, че не могат да свикнат да го виждат с толкова фрапантно бели зъби в устата. Изглеждали някак нелепо на фона на иначе готиния му естествен чар. Според други пък, всичко е точно такова, каквото трябва да бъде – и със сигурност новите зъби ще му донесат нужния късмет в кариерата, изразен в получаването на множество покани за скъпи филмови продукции.

9. Катето Евро

Катето Евро също е със зъбни импланти в устата. Но при нея разлика в усмивките не се долавя, защото тя е от хората, които не могат да живеят, без да се усмихват. Сега обаче усмивката й е наистина снежно бяла. Всъщност интересното при нея е, че интервенцията й бе направена преди няколко години абсолютно на живо по време на международно изложение в столицата. Тогава Катето Евро се подложи на хитовата процедура заради предстоящ важен филмов проект. След като поверила зъбите си на д-р Валентин Павлов, тя му обещала щедро да го рекламира в шоусредите.

10. Луна

Преди да се сдобие с американски импланти с диамантено покритие в устата си, Луна е имала познатите стоматологични проблеми в устата си. Това обаче, отдавна не е така. Където и да се появи, колкото и пъти да я погледне човек, почти винаги ще види широката усмивка на Луна и искрящите й от белота подредени зъби. Към процедурата фолкпевицата прибягва още преди години, тъй като по рождение имала проблеми с дъвкателните органи. Още през 2001 година Луна се решава на болезнената операция – вадят й всички зъби и на тяхно място поставят импланти. Според запознати за изкуствената си фасада блондинката броила 50 000 лири.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 745 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook